Het is al zo leuk om de liefde tussen twéé mensen vast te mogen leggen (bijvoorbeeld tijdens een love-shoot). Maar op een trouwdag is diezelfde liefde nog vele malen sterker aanwezig. Alle mensen om wie je veel geeft zijn aanwezig als getuigen en jullie genieten van een van de mooiste dagen in je leven. Liefde, humor en tranen komen vaak samen op deze dag en dat leg ik graag voor je vast.

Daarnaast maak ik ook de prachtige (spontane) geposeerde foto’s om groot aan de muur te hangen. Door de combinatie van deze twee fotografie-stijlen krijg je een complete én sfeervolle trouwreportage.


Geen enkel bruidspaar en geen enkele bruiloft is hetzelfde en dat is wat mijn werk voor mij tijdens zo'n bijzondere dag fantastisch maakt. Ik fotografeer bruidsreportages in en rondom Roermond maar ook verder weg. Een kasteel, buiten in het weiland of een andere locatie waar je “JA” gaat zeggen? Als je enthousiast bent over mijn foto’s en we hebben een klik bij het kennismakingsgesprek ben ik er graag bij om dat prachtig vast te leggen!

Voor een prijsindicatie raad ik aan om even vrijblijvend persoonlijk contact met mij op te nemen via de mail, het contactformulier hier op de site of telefonisch. Aangezien iedereen andere wensen heeft voor deze speciale dag maak ik hiervoor graag een prijs op maat.

 
 
E-mailen
Bellen