Reportages heb je in alle soorten en maten. Meestal gaat het bij een reportage om een weergave van een gebeurtenis of beeldvorming. Dit kan zowel op particulier als zakelijk vlak. Hierbij kun je denken aan een bedrijfspresentatie, jubileum, festival, evenement of zelfs een reportage over een langer tijdsbestek zoals een zwangerschap met geboorte of het opgroeien van uw pup tot volwassen hond.


Een reportage is meestal een verhaallijn wat voor de klant zelf veel emotionele waarde heeft. Hierbij ga ik dan dus ook zeer zorgvuldig te werk om de gewenste compilatie te maken en de juiste sfeer weer te geven. Voor mij is dit een van de mooiste uitdagingen binnen het vak omdat het zo afwisselend is en veel van je creativiteit en oplossingsvermogen vraagt. Hierboven een aantal voorbeelden van losse foto's uit reportages die ik maakte.


Ook bevallingen, begrafenissen en 'reportages van meer persoonlijke aard' zijn mogelijk. Uiteraard staan hiervan geen voorbeelden online gezien de privacy. Maar bij wensen of ideeën kun je altijd vrijblijvend contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

 
 
E-mailen
Bellen