Ik ben een mensen-fotograaf en houd er van om mensen vast te leggen zoals ze werkelijk zijn. Ik help je/ jullie graag met het maken van een mooie foto van jou en/of samen met je dierbaren.  In een ontspannen sfeer op een plek waar jullie op hun gemak zijn werkt dit het best. Zeker ook mensen die het moeilijk vinden om gefotografeerd te worden komen zo goed op de foto!


Ook bestaat er de mogelijkheid een professioneel studioportret te maken. In een korte periode bouw ik uw woonkamer, kantoor of gymzaal op school om tot ministudio waar met professionele apparatuur een mooie portretserie gemaakt kan worden. Zeer geschikt voor bedrijven. Een professionele portretreeks van uw personeel of zakelijk portret om op je social media of C.V. te plaatsen om professioneler over te komen. Maar je kunt ook denken aan een glamour shoot voor een kinderfeestje, een schoolportret wat afwijkt van de standaard kiekjes of een mooi portret van uw geliefde huisdier.


Aan het begin van de fotoshoot bespreken we waar je jouw foto’s voor wilt gebruiken. Op die manier kunnen we de juiste setting of sfeer creeëren waardoor ze precies geschikt zijn waar jij ze voor wilt gebruiken. Of dat nou is voor aan de muur, je website, sociale media, of een datingsite. Let me know!


Poseren en tips: Niet iedereen is een ster in meteen goed en mooi op de foto komen. Ook wil niet iedereen geposeerde foto’s en hebben veel mensen juist behoefte aan natuurlijke foto’s. Je hoeft bij mij niet bang te zijn dat je moet poseren op een manier die jou niet past. We praten, lachen en je komt op een natuurlijke manier prachtig op de foto.

 

 

 
 
E-mailen
Bellen